29.1.09

ΑΣΕΠ

Διαβαζω στο ζητειται.gr τα παρακατω....


gat_oni wrote:

Σήμερα και πριν από λίγο προσπάθησα να περάσω με ΙΧ τα μπλόκα των αγροτών της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση τη Βόρεια Ελλάδα με όλα τα σχετικά έγγραφα που δηνώνουν ότι συμμετέχω στο διαγωνισμό και δεν με άφησαν να περάσω..Γύρισα αναγκαστικά πίσω..οπότε τι λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα γίνει ο διαγωνισμός? Πώς θα γίνει αφού δε μπορούμε να πάμε έγκαιρα? Οι αποστάσεις είναι τεράστιες για να καλυφθούν σε 1 μέρα..Ας μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα..Ευχαριστώ..

και η πρόταση του διαχειριστή:

Σου προτείνουμε να στείλεις ένα έγγραφο προς το ΑΣΕΠ με το σημερινό πρόβλημα, ενημερώνοντας για την αδυναμία μετακίνησης που αντιμετώπισες, ώστε να αντιληφθούν κι εκεί, ότι εάν υπάρχει έστω και ένα μπλόκο στους δρόμους το Σάββατο, υπάρχει περίπτωση κάποιοι υποψήφιοι - ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ - να μη φτάσουν ΠΟΤΕ στο εξεταστικό τους κέντρο.

Το ΖΗΤΕΙΤΑΙ.GR όπως είδες στο κεντρικό ρεπορτάζ που φιλοξενούμε , έχει τη δήλωση του ΑΣΕΠ, ΌΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ.


---------------------------------------------

Πραγματικά, δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο.


Το ότι παραπέμπουν τον παραπάνω χρήστη ουσιαστικά να δηλώσει εγγράφως "Παιδιά θα αργήσω, εσείς φάτε" (;)
Ή ότι τα παράβολα πλέον έχουν αγοραστεί, άρα ποιός και ο λόγος παράτασης του "Θεσμού".Και άντε και το είπε η κοπέλα δλδ, δεν μπορώ να έρθω. Διάβαζα έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά τελικά δεν μπορώ να έρθω.

Τι θα προτείνουν
Δεν βαριέσαι, σε δύο χρόνια έχει και άλλον... ;

Μπουροκράτορες.