27.2.09

Σειβ Ας

Spaceghetto




















Nothing to say really
dada exists

here.

26.2.09

Altan



24.2.09

Souvlaki Space Station ///



Images by Joao Paulo Alvares Ruas.

23.2.09

Bak




Issue of Bak Magazine is again online.
You can download the issue here : Pc // Mac

Visit site for more information, interviews, and many graphic design links.

http://www.bakdergisi.com

Στον μεγάλο μας Χαχάμη



Αφιέρωμα στους βετεράνους του Ελληνικού πρωταθλήματος ρούκ-μπεΐ.

14.2.09

13.2.09

acid forever


Στyroφoam

9.2.09

JumberLuck



Δαουνλοαδ χιαρ

8.2.09

Σύνορα του Πραγματικού





























Ενάντια στα «Σύνορα του Πραγματικού» (Χωρίς Φόβο Μετά τα Φυσικά)

Μην κοιτάζεις με το Μάτι σου,
Κοίταξε Μέσα απ’ το Μάτι σου

Το πρώτο δικαίωμα του ανθρώπου είναι το δικαίωμα στη φαντασία. Αυτοί που δεν φαντάζονται, ακρωτηριάζουν το δημιουργικό μέρος του σώματος. Είναι πιο εύκολο να σκεφτόμαστε λογικά παρά να φανταζόμαστε, γιατί ο συλλογισμός είναι επανάληψη ενώ η φαντασία είναι δημιουργία. Σ’έναν κόσμο που αδιάκοπα μεταβάλλεται, μόνο αυτοί που δημιουργούν (και αυτοί που καταστρέφουν) νιώθουν άνετα... Αυτοί που επαναλαμβάνουν νιώθουν ζάλη μπροστά στη μεταβολή. Ουσία της πραγματικότητας είναι η αλλαγή και η αλλαγή είναι ενέργεια, δραστηριότητα , πληροφορία, γνώση, πράξη, Έρωτας και Αιώνια Χαρά.

Η ρασιοναλιστική σκέψη δεν προσφέρει χαρά , γιατί ο ρασιοναλισμός είναι αντί-ερωτικός, ιερογλυφικός. Ο συλλογισμός είναι ένα τικ-τακ που ενθαρρύνει το νού να μπλεχτεί σαν εκκρεμές σε αμέτρητα επιμέρους ζητήματα. Με τους συλλογισμούς κάνεις το γύρο του κόσμου σε ογδόντα μέρες, με την φαντασία σε μια μέρα γυρνάς ογδόντα κόσμους. Καθένας ας διαλέξει το ταξίδι του, χωρίς όμως και να επιβάλει το αεροπλάνο του Νεύτωνα στη θέση του μαγικού χαλιού.

Ας χρησιμοποιήσουμε το νού για να δημιουργήσουμε πάνω σε αυτό που βλέπουμε, το πραγματωμένο όραμα αυτού που θα μπορούσαμε να ζούμε...

Ο Ρασιοναλιστής, ο «λογικός» , αυτός που τα πόδια του πατούν γερά στην υποτιθέμενη για αυτόν «πραγματικότητα» με συλλογιστική αυτό-ικανοποίηση κάνει αναλυτικές αυτοψίες βάζει κάθετες γραμμές κατατμημένες, συντεταγμένες, ορισμούς και όρια. Το πρόβλημα δεν είναι ο «ρασιοναλισμός», η Λογική. Το πρόβλημα είναι ο «Ρασιοναλιστής». Η Λογική δεν είναι μια διαχωρισμένη έννοια. Είναι φυσική διαδικασία του ανθρώπινου νού.


Ο Άνθρωπος ακτινοβολεί σφαιρικά ζωτική ενέργεια, μεταμορφώνοντας ο,τι τον περιτριγυρίζει σε εικόνα του ταξιδιού του, η «υποκειμενική φλόγα» δεν είναι μια διαχωρισμένη έννοια, είναι η υποκειμενική φλόγα της προσωπικότητας που χρωματίζει τη φύση.

Να σκέφτεσαι ή να χορεύεις? Να κοιτάς ή να μιλήσεις?
Να παρατηρείς ή να ακτινοβολείς? Αντικειμενικότητα ή υποκειμενικότητα?
Ορθολογισμός ή Ανορθολογισμός?
Πως να διαχωρίσεις φυσικές λειτουργίες του ανθρώπινου νου?


Ο ρασιοναλισμός χαράζοντας ένα όριο είναι εν μέρει αντιδραστικός. Η λογοκρατούμενη κοσμολογία είναι σχεδιασμένη για να κατανοεί το κόσμο όπως «νομίζουμε» πως είναι....μέσω διαφόρων θεωριών αλλά δεν είναι δυνατόν σε αυτή να εκφράσει για εμάς το πως ο «κόσμος» θα μπορούσε να είναι. Ο Ρασιοναλισμός είναι μια κοσμολογία παθητικά θεωρισιακή που
αφιερώνεται στο κοίταγμα του καθρέφτη. Να κοιτάς ή να σκέφτεσαι είναι ήδη επιλογή ενός ταξιδιού. Εκείνο που δείχνει ο καθρέφτης είναι μια «μαθηματική μορφή», το αυτόματο, χωρίς συνείδηση σύμπαν που δεν έχει αρχή, σκοπό, πάνω ή κάτω, ένα σύμπαν που υποβάλλει την υποταγή και την αποδοχή αυτού που είναι, την υποστήριξη του προβλέψιμου, το φόβο του απρόβλεπτου, την αδυναμία...


Ο Ρασιοναλισμός ζει σε ένα σύμπαν περιορισμένο και για αυτό περιορίζει την δημιουργία.
Η τυποποίηση και η εξαφάνιση της πολλαπλότητας, του αυθορμητισμού,του ερωτισμού και της ατομικής προσωπικότητας είναι τα πνευματικά αίτια του φασισμού.

Το ρασιοναλιστικό αρχιτεκτόνημα με τους γεωμετρικούς χώρους και την ατονική μουσική... Η άχαρη ερημιά της καρδιάς... η φωνή είπε (Επόμενος Σταθμός -Ψυχική Ερήμωση) εκείνος σκέφτηκε για μια στιγμή ότι «ο ρασιοναλισμός είναι η πνευματική καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο...»

Σε πρακτικό επίπεδο Δύο μέτωπα (εκτός των άλλων) υπάρχουν πάντα Ανοιχτά. Ένα Μέτωπο με τον Καπιταλισμό πού είναι -- υλική εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και καταστροφή της Φύσης.
Και Ένα μέτωπο με τον Ρασιοναλισμό που είναι-- πνευματική καταπίεση Ανθρώπου από άνθρωπο που χρησιμοποιεί «αποδεδειγμένα Σωστές Μεθόδους» .

Η Φαντασία ,ο ενθουσιασμός, η εκστατική ενατένιση, η έμπνευση, η προσωπική ποιητικότητα, ο οργιαστικός εορτασμός, η πειραματική συμπεριφορά, η ελεύθερη ένωση -ελεύθερων ανθρώπων, η ατομικότητα, ο μανιώδης διάλογος, έχουν να πολεμήσουν με τα κατασκευασμένα «σύνορα του πραγματικού», με την πνευματική μηχανοποίηση της προσωπικότητας και με κάθε κοινωνική και νοητική μορφή καταπίεσης.

Ο Κόσμος που Ποθούμε Είναι πιο Αληθινός από αυτόν στον οποίον αποδεχόμαστε παθητικά να ζήσουμε. Ο Τόπος που Ποθούμε να Ζήσουμε Είναι πιο Αληθινός από τον τόπο που ζούμε.

Aποσπάσματα από μια συζήτηση για το Ορθολογικό, το Ανορθολογικό και την Εκστατική Ελευθερία.

5.2.09

Χωρίς Τίτλο

Skaven φουτουγού


Και έτσι ο αγαπητός Κύριος Skaven κοίταξε το ρολόι του
και αποφάσισε: 68 και 17. Φόρεσε τα καλά του ρούχα
και κάθησε στον τράκτορα.

Το αποτέλεσμα ήταν θεσπέσιο.
Mιξ από Darthminus.

4.2.09

Διαμαντούπολη

Πολύ καλή μουσική σελίδα εδώ και εδώ.

2.2.09

(*)