15.12.07

Φέτος δεν έχει γαλοπούλα

Nέον


2003

14.12.07

Χωρίς Τίτλο

6.12.07

ΧριστούFena™



Ήρθαν τα ΧριστούFena™ και η πρωτοχρονιά!

Βγείτε, ψωνίστε όνειρα, κάντε την θεραπεία σας, ήρθε η ώρα του θεανθρώπου, η ώρα που τα δάνεια έχουν το χαμηλότερο επιτόκιο, ο Άγιος Βασίλης έρχεται. Ταΐστε το πνεύμα των ΧριστουFenων γιατί πεινάει. Όσο έχετε χρήματα και όλα αυτά τα πολύχρωμα φωτάκια αναβοσβήνουν θα είστε χαρούμενοι, το ξέρετε. Μην ανησυχείτε, εσείς μόνο αντιλαμβάνεστε το αληθινό πνεύμα. Μόνο εσείς είστε ανεξάρτητοι από όλα αυτά που σε άλλη περίπτωση θα σας έπνιγαν. Βιώστε το πνεύμα της αγάπης, της πραγματικής ψυχαγωγίας, της αλληλεγύης.

Βγείτε έξω, να ξεχαστείτε, να νιώσετε καλύτερα, να κολήσετε με το αμάξι σας στην γαμημένη σας τη κίνηση να καθήσετε στιβαγμένοι σε ένα κωλόμπαρο με το ποτήρι στο χέρι και κάποιος να σας καίει τον σβέρκο με την κάφτρα του. Κρατήστε ψιλά για την 21, και εν ανάγκη μπλοφάρετε αν σας καρφωθεί μετα τον άσσο κανα μικρό.

Βγείτε έξω, να ξεχαστείτε, να νιώσετε καλύτερα, να φάτε όσο δεν πάει, να σκάσετε να κάνετε εμετό ο ένας επάνω στον άλλο. Αδιαφορίστε για ότι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας, κάντε τους μαλάκες. Όταν τρώμε δεν μιλάμε, όταν σαβουρώνουμε δεν σκεφτόμαστε.

Kαι σε καμία περίπτωση μην δώσετε λεφτά σε αυτή τη γριούλα. Κάτω από τη κουκούλα κρύβεται μια 20χρονη η οποία κυκλοφορεί το βράδυ με mercedes και πηγαίνει στα μπουζούκια. Χώρια που έχετε σταμπάρει και κάτι φθηνές μπότες.

Βγείτε έξω, να ξεχαστείτε, να νιώσετε καλύτερα,
όλα τα φώτα ανάβουν και σβήνουν.